- Documente publice -

- Lista funcțiilor/posturilor ocupate din cadrul Primăriei Gâdinți, ce intră în categoria personalului plătit din fondurile publice, a salariilor de bază, a sporurilor și alte drepturi în bani, salarii nete încasate aflate în plată la data de 30.09.2022.


- Lista funcțiilor/posturilor ocupate din cadrul Primăriei Gâdinți, ce intră în categoria personalului plătit din fondurile publice, a salariilor de bază, a sporurilor și alte drepturi în bani, salarii nete încasate aflate în plată la data de 31.03.2022.


- 2021 -

- Lista funcțiilor/posturilor ocupate din cadrul Primăriei Gâdinți, ce intră în categoria personalului plătit din fondurile publice, a salariilor de bază, a sporurilor și alte drepturi în bani, salarii nete încasate aflate în plată la data de 30.09.2021.


- Lista funcțiilor/posturilor ocupate din cadrul Primăriei Gâdinți, ce intră în categoria personalului plătit din fondurile publice, a salariilor de bază, a sporurilor și alte drepturi în bani, salarii nete încasate aflate în plată la data de 31.03.2021.


- Centralizator nominal, privind rezultatele finale la concursul de recrutare pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante, din data de 19.10.2020, de Asistent medical comunitar, debutant, Compartiment de Asistență socială


- Rezultatul la interviul, din 22.10.2020, pentru postul de asistent medical comunitar debutant, Compartiment de Asistență Socială


- Rezultatul la proba scrisă, din 19.10.2020, pentru postul de asistent medical comunitar debutant, Compartiment de Asistență Socială


- Proces verbal de selecție a dosarelor pentru concursul de recrutare în vederea, ocupării unei funcții contractuale de execuție vacante de asistent medical comunal, în cadrul Compartimentului de Asistență Socială din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Gâdinți.


- Lista funcțiilor/posturilor ocupate din cadrul Primăriei Gâdinți, ce intră în categoria personalului plătit din fondurile publice, a salariilor de bază, a sporurilor și alte drepturi în bani, salarii nete încasate aflate în plată la data de 30.09.2020.


- Lista funcțiilor/posturilor ocupate din cadrul Primăriei Gâdinți, ce intră în categoria personalului plătit din fondurile publice, a salariilor de bază, a sporurilor și alte drepturi în bani, salarii nete încasate aflate în plată la data de 31.03.2020.


- Statul de funcții al Primăriei Gâdinți -

Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: Statul de funcții al Primăriei Gâdinți


- Concursuri -

- Concurs pentru ocuparea unui post vacant personal contractual de bibliotecar, organizat în data de 02.03.2020, ora 10.00 la sediul instituției. -


- Proces-verbal de selecție a dosarelor pentru concursul de recrutare, în vederea ocupării unei funcții contractuale de execuție vacante, de bibliotecar

- Tabel privind rezultatul obținut la proba scrisă din data de 02.03.2020, în cadrul concursului de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de Bibliotecar, clasa I, grad profesional Debutant.


- Tabel privind rezultatul obținut la proba interviu din data de 05.03.2020, în cadrul concursului pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție, vacante, din data de 02.03.2020 de Bibliotecar.


- Tabel privind rezultatul obținut ca urmare a contestației la proba interviu din data de 05.03.2020, în cadrul concursului pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție, vacante, de Bibliotecar.


- Centralizator nominal privind rezultatele finale la concursul de recrutare pentru ocuparea unei funcții contractuale de execuție vacante din data de 02.03.2020, de Bibliotecar, grad profesional Debutant.


ANUNȚ IMPORTANT!

DIGITALIZAREA ADMINISTRAŢIEI PUBLICE

Pentru că ne-am dorit să venim în ajutorul cetăţenilor imbunătăţind accesul la informaţiile şi serviciile oferite de administraţia publică, printr-o deservire rapidă şi eficientă, am finalizat Proiectul de DIGITALIZARE A SERVICIILOR oferite de Primăria Comunei Gâdinți.

Componenta principală a proiectului de digitalizare este reprezentată de posibilitatea de a avea acces ONLINE la evidenţa bunurilor pe care cetăţenii le au înscrise în ROLUL FISCAL şi posibilitatea de PLATĂ ONLINE a impozitelor şi taxelor de orice tip prin platforma WWW.YOURPAY.RO disponibilă pe site-ul primariei www.gadinti.ro
Sperăm că am venit în ajutorul cetăţenilor care lucrează în timpul programului cu publicul al instituţiei noastre, sau sunt plecaţi în afara ţării şi nu se pot deplasa la sediul primăriei.

Pentru eventualele nelămuriri sau întrebări, vă rugăm să ne contactați la următorul nr. de telefon:
0799.727.058 - Rotariu Geanina


 

Filmul de prezentare turistică a județului Neamț, cu titlul „Călătorie în Țara Zimbrului" îl puteți viziona la adresa de pe canalul de youtube VisitNeamt, accesând link-ul:
Călătorie în Țara Zimbrului / Journey into Bison's Kingdom © Neamţ County Council

Viziteaza Județul Neamț
Visit Neamt County – Touristic Attractions, Neamt Events, Photos, Videos