Băbuţă Vasile

Băbuţă Vasile

Primar

Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi din străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă, cu responsabilitate, de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.

În calitate de primar al comunei Gâdinți adresez "Bun venit!" tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal. Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.

RAPORT privind starea economică, socială și de mediu a comunei Gâdinți, pentru anul 2022.


Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: RAPORT privind starea economică, socială și de mediu a comunei Gâdinți, pentru anul 2022.

Raport privind situația gestionării bunurilor care aparțin domeniului public și privat al comunei Gâdinți 2022.


2022

Raport privind starea economică, socială și de mediu a comunei Gâdinți. pe anul 2021.


Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: Raport privind starea economică, socială și de mediu a comunei Gâdinți. pe anul 2021.

Raport privind situaţia gestionării bunurilor care aparțin domeniului public și privat al comunei Gâdinți, pe anul 2021.


2021

Raport privind starea economică, socială și de mediu, a comunei Gâdinți, pe anul 2020.


Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: Raport privind starea economică, socială și de mediu, a comunei Gâdinți, pe anul 2020.