Donații de echipamente

Ne propunem să ajutăm copiii care merg la școală și nu dispun de laptopuri, tablete sau nici măcar telefoane pentru a participa la orele online sau pentru a se folosi de instrumente digitale de învățare. Avem nevoie de instituția dumneavostră pentru a identifica acești copii și pentru a distribui donațiile.
 
Cine suntem și ce ne propunem?
 
Am lansat acest program ca urmare a pandemiei COVID-19 și a deschiderii școlilor pe fondul unor lipsuri grave pentru desfășurarea activității de predare digitală. Platforma Tableta Înmulțirii este un demers personal și are ca scop, pentru moment, atragerea donațiilor de echipamente electronice folosite, dar funcționale, de la persoane fizice. În esență, facem apel la persoanele care și-au schimbat laptopul, tableta sau telefonul să doneze vechile echipamente dacă acestea sunt încă într-o stare bună. Astfel, acestea, în loc să adune praf prin casă, vor ajunge la acei copii care au nevoie și le pot folosi. În funcție de reușita acestei etape, dorim să dezvoltăm programul. Cea mai notabilă direcție este cea a asigurării acesului la internet, fie prin sponsorizații, fie prin donație directă (reîncărcarea pentru contul unui copil).
 
Cum putem colabora?
 
În momentul de față suntem în căutarea partenerilor pentru a identifica aceste cazuri. Suntem convinși că prin activitatea dumneavostră sunteți deja în contact cu acești copii și doriți, ca și noi, să le oferiți toate șansele la educație. În momentul înscierii pe platformă aveți acces la fluxul de donații. Acestea pot fi adresate direct către dumneavostră sau puteți urmări donațiile din anumite orașe. Platforma vă oferă o modalitate de gestionare a acestor donații și vă pune în contact cu persoanele care au donat. 
 
În speranța că sunteți interesați de această colaborare, vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare și vă invit să ne contactați sau să ne vizitați pe tableta-inmultirii.ro
 
Cu deosebit respect,
Radu Ionescu

Judeţul Neamţ, România
Luni - Vineri
+4 0233 765.155