Anunțuri

Anunț colectiv pentru comunicarea prin publicitate


Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: Anunț colectiv pentru comunicarea prin publicitate

ANUNȚ CONSULTARE PUBLICĂ


Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: ANUNȚ CONSULTARE PUBLICĂ

Anunț USV "Ion Ionescu de la Brad" Iaşi, privind selecţia ofertelor pentru atribuire contract de arendă, pentru suprafaţa de 770 ha cu destinaţie agricolă, com. Zorleni, jud. Vaslui.


Anunț CONSILIUL NAȚIONAL al ELEVILOR.


Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: Anunț CONSILIUL NAȚIONAL al ELEVILOR - "Gala elevului reprezentant".

Programarea fermierilor la primirea cererilor unice A.P.I.A. în anul 2022.


Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: Programarea fermierilor la primirea cererilor unice A.P.I.A. în anul 2022.

Descarcă, în format comprimat ZIP: Materiale publicitare

Hotărârea Guvernului nr. 256 care modifică Hotărârea Guvernului nr. 147/2022 privind "Programul de susținere a producției de usturoi" și Hotărârea Guvernului nr.148/2022 pentru aprobarea "Programului de susținere a producției de legume, în spații protejate, pentru anul 2022."


Adresa Ministerului Culturii pentru depunere a dosarelor de candidaturi pentru obținerea titlului de "TEZAUR UMAN VIU", în data de 15 februarie.


Anunț selecție persoane care nu și-au finalizat studiile (clasele primare sau gimnaziale) în cadrul proiectului ,,A DOUA ȘANSĂ".


Hotărârea Guvernului nr. 147/2022 privind "Programul de susținere a producției de usturoi".


Descarcă

Vezi/descarcă aici documentul complet, în format PDF: Hotărârea Guvernului nr. 147/2022 privind "Programul de susținere a producției de usturoi".

Anunț privind înscrierea candidaților pentru personal de recensământ în vederea prestării serviciilor aferente recensământului populației și locuințelor runda 2021 în teritoriu.


Model de cerere de înscriere ca personal de recensământ.


Descarcă

Descarcă aici documentul complet, în format Microsoft Word: Model de cerere de înscriere ca personal de recensământ.